(0)

Deittailun teoria

Hörbuch und E-Book


Rakkaus ei ole rakettitiedettÀ.

SÀhÀkkÀ viihderomaani avaruusinsinööri EstheristÀ, joka joutuu toteamaan, ettÀ kaikkea elÀmÀssÀ ei voi hallita yksinomaan jÀrkeilemÀllÀ.

Esther ei usko rakkauteen, eikÀ hÀneltÀ juuri riitÀ kÀrsivÀllisyyttÀ omahyvÀisille miehille. Aivan erityisesti hÀntÀ ÀrsyttÀÀ naapurissa asuva Jonathan, joka onnistuu jokaisessa keskustelussa muistuttamaan olevansa kÀsikirjoittaja. TÀmÀ ei tee toivottua vaikutusta Estheriin, joka itse on aivan kirjaimellisesti rakettitieteilijÀ.

Kun Estherin parhaalla ystÀvÀllÀ JinnyllÀ on vaikeuksia toipua petturimaisesta poikaystÀvÀstÀÀn, Esther kuitenkin pÀÀttÀÀ, ettÀ hyvÀnnÀköinen Jonathan on tÀydellinen henkilö viihdyttÀmÀÀn JinnyÀ.

Jonathan suostuu sillÀ ehdolla, ettÀ Esther auttaa hÀntÀ tieteiselokuvakÀsikirjoituksen parissa. Esther katuu tekemÀÀnsÀ sopimusta vÀlittömÀsti, mutta yhdessÀ vietetty aika saa hÀnet uskomaan, ettÀ ÀrsyttÀvÀn ulkokuoren alla saattaa sittenkin piillÀ kunnon kaveri...

Romantiikan, erotiikan ja huumorin vastaansanomaton yhdistelmÀ on tehnyt Susannah Nixin romaaneista booktoksomeilmiön. Deittailun teoria on kuusiosaisen Rakkauden tiede sarjan toinen osa. EnsimmmÀinen osa Rakkauden yhtÀlö ilmestyi tammikuussa 2024.

Susannah Nix on Texasissa asuva kirjailija, joka rakastaa romanttisia komedioita ja modernia chick-litiÀ. Silloin, kun hÀn ei kirjoita, hÀnet löytÀÀ lukemasta, neulomasta, nostelemasta painoja, juomasta viiniÀ tai katselemasta televisiosta komediauusintoja.