(0)

Din dolda potential

Hörbuch und E-Book


Adam Grant visar hur vi kan lyfta oss sjÀlva och andratill oanade höjder

Vi lever i en vĂ€rld som Ă€r besatt av talang. Överallt hyllas begĂ„vade skolelever, musikaliska underbarn och idrottare som utmĂ€rker sig tidigt i livet. Men all denna beundran för mĂ€nniskor med medfödda fördelar fĂ„r oss att missa vad vi sjĂ€lva kan göra för att utvecklas. Vi underskattar hur mycket vi kan lĂ€ra oss och hur bra vi kan bli. Vi kan alla bli bĂ€ttre pĂ„ att bli bĂ€ttre. Och nĂ€r inga dörrar stĂ„r öppna gĂ„r det faktiskt att bygga en sjĂ€lv.

Din dolda potential Àr en bok som ger nya verktyg Ät den som vill höja sina ambitioner och övertrÀffa andras förvÀntningar. Adam Grant vÀver samman ny forskning och överraskande insikter med medryckande berÀttelser som tar lÀsaren med frÄn klassrummet till styrelserummet, frÄn lekplatsen till OS och frÄn underjorden till yttre rymden. Han visar att förmÄgan att lÀra Àr viktigare Àn nÄgot annat, och att framgÄng inte beror sÄ mycket pÄ medfödd begÄvning som pÄ inlÀrd karaktÀr. Grant utforskar hur vi kan bygga upp karaktÀrsfÀrdigheter och strukturer som motiverar oss att upptÀcka vÄr dolda potential, och utforma system som skapar möjligheter för mÀnniskor som har varit underskattade och Äsidosatta.

Det finns mÄnga böcker som berÀttar om superstjÀrnor och deras vÀg till toppen. Den hÀr boken visar hur vi alla kan nÄ högre höjder. Det som sÀger mest om din potential Àr inte hur högt du har nÄtt, utan hur lÄngt du har klÀttrat för att ta dig dit.