(0)

Dolt under isen

E-Book


I FjÀllforsen, ett samhÀlle dÀr vardagen blandas med det extraordinÀra, driver Katinka MÄnstrÄhle ett pensionat och en vargpark. Hennes vÀrld förÀndras nÀr hon bevittnar mÀrkliga himlafenomen som fÄr andra i samhÀllet att misstÀnka utomjordisk aktivitet. Hennes initiala skepsis försvinner nÀr hon bevittnar ett UFO och fÄr veta om en nedfrusen utomjording, gömd i en frys i femtio Är.

Roger, Katinkas fÀstman, har lÀnge trott pÄ utomjordingars existens och har till och med förberett sig genom att bygga en bunker. Det blir tydligt för Katinka att utomjordingarnas försök att upprÀtta kontakt Àr kopplade till deras frusna kamrat. NÀr de konfronteras med denna övervÀldigande upptÀckt, stÄr Katinka och Roger inför utmaningen att etablera kommunikation med dessa frÀmmande varelser.

Drivna av mod och en outslÀcklig nyfikenhet, pÄbörjar de en spÀnnande resa fylld av mysterier. Tillsammans bygger de en ubÄt för att utforska ett tidshÄl i en sjö i nÀrheten, med hopp om att deras uppdrag kan bidra till att Äterföra den nedfrusna utomjordingen till sitt folk.

Dolt under isen Àr en berÀttelse dÀr smÄstadslivet möter science-fiction och magisk realism, allt levererat med en lÀttsam humor.