(369)

Familjen Knyckertz och silverpokalen

Hörbuch und E-Book


Ture Àlskar skolan, han tycker allt Àr lÀtt. Ture har nog bara ett problem i skolan: Nalle, Grizzly Gustavssons son, skolans skrÀck. Han kallar Ture för tjuv och skvallerbytta. Men Ture försöker att inte bry sig om Nalle. I stÀllet Àr bÄde han och Kriminellen nyfikna pÄ lÀrarrummet. Vad gömmer lÀrarna för fint dÀrinne som gör att de mÄste lÄsa? Det visar sig vara en silverpokal, vinsten i trÀskloppet, ett Ärligt lopp i tuff terrÀng. Allting stÀlls pÄ sin spets nÀr bÄde Nalle och Ture bestÀmmer sig för att stÀlla upp.

Det hÀr Àr sjunde boken om bak- och fram familjen Knyckertz, den första efter att serien blev hyllad julkalender 2021. Inom kort slÀpps ocksÄ filmen om barnens bÀsta tvÀrtomfamilj.

Anders Sparring Àr manusförfattare och har skrivit tv-manus till bland annat Björnes magasin och Allram Eest. Vid sidan av sitt författande (tre böcker om Karla Brottare) Àr Anders Àven stÄ upp-komiker.

Per Gustavsson Àr illustratör och författare. Han har bildsatt en lÄng rad böcker, bÄde egna och andras, han har bl.a. nominerats tvÄ gÄnger till Augustpriset och sitter i juryn till Alma-priset.