(2)

Flac 9

E-Book


Uudistunut Jamlee oli yhÀ miehistöineen jumissa keskellÀ ei mitÀÀn. Fyysiseen olomuotoon palanneiden Amaca ja Thelez Vacalain ja Ridea Vacalai-Dresin sekÀ supertekoÀly Riamthen saapuminen paikalle kaikista rekistereistÀ puuttuvalla Zaalialla sai Derwen Callandin ja muut nikottelemaan. Varsinaisen yllÀtyksen tuottivat kuitenkin vÀhÀn myöhemmin seurueiden luokse ilmestynyt irridiaani Alee ja tÀmÀn symbiootti, clutheriinien kautta aikain paras ennustaja Priur mukanaan CluthB:llÀ tuhansia vuosia syvÀllÀ kallioluolissa jumissa olleiden maanalaisclutheriinien johtaja Aedom Grenet

Thelez, Amaca ja Ridea haluavat kÀydÀ Caialilla. Riamthe hoitaa heidÀt planeetan tunnistamisjÀrjestelmÀn lÀvitse, ja kolmikko pÀÀttÀÀ muun ennalta suunnittelemansa ohjelman lisÀksi huvin vuoksi osallistua perinteiseen Thelez Vacalai -miekkailukilpailuun.

Samaan aikaan Caialin eritys on pÀÀttymÀssÀ. EnsimmÀiset vieraat, Flacin neuvoston uusvanha puheenjohtaja Utle Qarhag, Flacin laivaston komentaja Celmar Vacalai, tÀmÀn sisko, flacellaanien ensimmÀinen diplomaatti Dricia Vacalai, neuvonantaja Ziv Op ja legendaarinen hÀvittÀjÀlentÀjÀ Marna Lacee ovat lÀhestymÀssÀ Caialia.