(0)

Fru Erdmanns present

E-Book


NÀr Finja och Paulines omtyckta lÀrare fru Erdmann ska gÄ i pension vill deras klass ge henne en extra fin och unik present. De har bara ingen aning om vad. Kanske kan fru Erdmanns familjemedlemmar hjÀlpa till med förslag? Flickorna gör allt för att fÄ tag i dem, utan att avslöja sig för fru Erdmann. Men det visar sig lÀttare sagt Àn gjort och till slut kommer det vinnande förslaget frÄn ett helt ovÀntat hÄll.

I dessa tio fristÄende berÀttelser fÄr vi stifta bekantskap med bÄde mÀnniskor och djur. HÀr stöter vi bland annat pÄ ett gÀng konsttjuvar, ett övergivet föl, en stökig guldhamster och ett första april-skÀmt som ingen glömmer i första taget. VardagsnÀra historier fulla av vÀnskap, Àventyr och finurliga lösningar.

Heike Wendler Ă€r grafisk designer, banboksförfattare och novellist som har tagit den tyska marknaden med storm med sina charmiga kalendrar barnboksserier. DĂ„ Wendler Ă€r intresserad av det fantasifulla och det övernaturliga tar hennes böcker med sig lĂ€saren in i en vĂ€rld dĂ€r mytologiska vĂ€sen möter vardagens mĂ€nniskor och djur. Även teman som Ă€ventyr och vĂ€nskap ligger Wendler varmt om hjĂ€rtat och hennes böcker Ă€r perfekta för barn pĂ„ vĂ€g in i bokslukarĂ„ldern.