(0)

Fyra brev till jul: Lucka 17

Hörbuch


Med julen runt hörnet blĂ„ser förĂ€ndringens vindar in över tre kvinnors liv – och inget kommer bli som förut.

För lokal-tv-reportern Hanna blir relationen med tonÄrsdottern Julia alltmer anstrÀngd. NÀr Julia bestÀmmer sig för att flytta till sin pappa, undrar Hanna: Vem Àr hon utan sin dotter, och finns det fortfarande plats för kÀrleken i hennes liv?

Emilia bor i ett gammalt hus pÄ landet med Patrik, deras tvÄ söner och nu ocksÄ Patriks dotter Julia. Men att skapa en harmonisk jul med en ny familjekonstellation visar sig vara lÀttare sagt Àn gjort. Hur Àr det ens möjligt att varje enkel julförberedelse förvandlas till kaos?

Hannas granne, den unga Ànkan Alice, sörjer sin Àlskade Jens och har sedan hans död för ett Är sedan stÀngt vÀrlden ute. Men nÀr ett brev frÄn det förflutna plötsligt dyker upp tvingas Alice möta bÄde sina kÀnslor och ovÀntade förÀndringar. Kanske finns det ÀndÄ plats för hopp?

”Fyra brev till jul” Ă€r en julkalender i 24 avsnitt om familjeband, kĂ€rlek och vĂ€nskap – fylld av vĂ€rme, humor och kĂ€nslostormar. En pĂ„minnelse om att livet ibland tar oanade vĂ€ndningar, och att den bĂ€sta julklappen ofta Ă€r den vi minst anar.

ANNA JOHANSSON skriver feelgoodromaner och deckare, ofta förlagda till hennes hemmaplan SmĂ„land. 2022 skrev hon den mycket omtyckta ljudboksjulkalendern ”Julbröllop och adventsstök”.