(0)

Genialiskt!

E-Book


I dag behövs nytÀnkande pÄ samhÀllsnivÄ, i vÄra organisationer och pÄ personlig nivÄ. I boken Genialiskt! erbjuds enkla, praktiska sÀtt att frigöra individuell och kollektiv intelligens och samtidigt skapa goda relationer, stolthet, livsglÀdje och engagemang. Dessutom spar du tid, ökar kreativiteten och perspektivtagandet och bidrar till lönsamhet.

Men hur skapar vi förutsÀttningar för banbrytande och sjÀlvstÀndigt tÀnkande, nÀr neurovetenskapen visar hur lÀttpÄverkade vi Àr av mÀnniskor omkring oss? Genialiskt! visar hur det kan göras och Àr den första boken pÄ svenska om en TÀnkandemiljöŸ.

Levande berÀttelser frÄn privatliv, företag, idrott och andra organisationer gör boken lÀttlÀst. Varje kapitel ger förslag till enkla experiment att pröva i vardagen.

En TÀnkandemiljö anvÀnds i dag över hela vÀrlden, i allt frÄn affÀrslivet och föreningar till parrelationer och familjer.

Genialiskt! kan ge dig ett bÀttre liv.

My SchĂŒldt Ă€r ledande i Sverige inom TĂ€nkande miljöŸ och som enda svensk medlem av den internationella fakulteten. Hon har en Master of Arts frĂ„n universitetet i Cambridge och har arbetat som handledare, coach och mentor för team och ledare i 30 Ă„r. My SchĂŒldt Ă€r medförfattare till bĂ€stsĂ€ljaren ”Medarbetare eller motarbetare - konsten att vĂ€nda ett missnöjesklimat" frĂ„n 2011.