(38)

Hantera din ilska

Hörbuch


Hantera ilska, vrede, raseri, ursinne, indignation, aggressivitet.

Ljudboken har producerats i samrÄd med leg. lÀkare, som dessutom Àr psykiater och leg. psykoterapeut.

Du kĂ€nner att det bubblar upp inom dig. Du kan komma att explodera nĂ€r som helst. Och detta Ă€r inte första gĂ„ngen. Är det lĂ€tt för dig att tappa humöret? Har du kommit pĂ„ dig sjĂ€lv att reagera med ilska - nĂ„got som du sen Ă„ngrat efterĂ„t. Är din ilska ibland sĂ„ stark att folk blir rĂ€dda, och att Ă€ven du reagerar pĂ„ dig sjĂ€lv? Har nĂ„gon pĂ„talat att du borde lĂ€ra dig att behĂ€rska dig?

Att bli arg i vissa lÀgen Àr en fullt normal och sund reaktion. Den som blir fysiskt angripen kan behöva skydda sig genom att helt enkelt bli fly förbannad. Det kan dock hÀnda att ditt vredesmod har kommit att bli ett problem, att den inte lÀngre gÄr att kontrollera. Folk har börjat att ta avstÄnd. Du har börjat skÀmmas över dig sjÀlv och din okontrollerade hÀtskhet. Oavsett vad som kan orsaka din ilska sÄ gÄr det att bli av med den och dess pÄverkan pÄ ditt liv.

Det kan hÀnda att du alltid haft svÄrt att tygla ditt temperament, men du ska veta att detta gÄr att Àndra. Du kanske har provat pÄ olika sÀtt för att fÄ mindre vredesutbrott, men utan resultat. DÄ har du i varje fall försökt och haft viljan att Ästadkomma en förÀndring. Vad som behövs Àr att du nu tar till dig en ny syn pÄ hur ilskekontroll ska utövas. För att kunna hantera din ilska pÄ ett bÀttre sÀtt, krÀvs att du Ästadkommer förÀndringar i ditt undermedvetna. Detta kan göras med sjÀlvhypnos och hypnoterapi.

TĂ€nk dig hur det skulle vara att:

kÀnna att du i allmÀnhet Àr mer avspÀnd och tillbakalutad - mÀrka att du kan kontrollera din ilska - kunna varva ner nÀr du kÀnner att det bubblar upp inom dig - kunna tÀnka mer klart i frustrerande situationer och hitta alternativ till ilska - förbli lugn och ha kontroll i alla stressande situationer - utveckla hÀlsosamma, mer behagliga relationer! - fÄ kÀnna ett inre lugn och en balans inom dig!

Om du pÄ ett medvetet plan kunde hantera din ilska, sÄ hade detta inte lÀngre varit nÄgot problem. Du hade dÄ kunnat Ästadkomma förÀndringar, eller hur? Det faktum att du inte kunnat mÄste betyda att problemet finns lagrat i ditt undermedvetna. Och detta betyder att det Àr dÀr som förÀndringen mÄste ske - i ditt undermedvetna.

Hypnos Àr ett sinnestillstÄnd och en upplevelse av djup avslappning. Med hjÀlp av detta program Àr det möjligt att omprogrammera ditt undermedvetna till att sluta reagera pÄ ett sÀtt som inte Àr bra för ditt mÄende. Du kan anvÀnda detta program sÄ ofta du vill för att Ästadkomma en djupgÄende förÀndring i dina tankar och kÀnslor. Detta sjÀlvhypnos-program kan hjÀlpa dig att tygla dina kÀnslor av ilska sÄ att du kan utveckla bÀttre förhÄllningssÀtt i utmanande situationer, njuta av bÀttre relationer med andra mÀnniskor, och leva ett mer behagligt liv.

HÀlsoprodukter och sportprodukter pÄ nÀtet. GÄ till HÀlsobutiken.net

SjÀlvhypnos mot ilska

SjÀlvhypnos kan hjÀlpa den som behöver hjÀlp med att hantera sin ilska. I ett avslappnat tillstÄnd bearbetas personens undermedvetna. Syftet Àr att Àndra de negativa tankemönstren. Förhoppningen Àr att personens reaktioner ska kunna kontrolleras nÀr det uppkommer en situation som vanligtvis resulterar i nÄgon form av ilska. I stÀllet för att bli uppfylld av ilska ska reaktionen i stÀllet bli lugn och behÀrskning. Att kÀnna sig lugn inombords i en stressande situation hjÀlper personen att reagera pÄ ett mer adekvat sÀtt.