(283)

Himoshoppaajan vauva: Himoshoppaaja 5

Hörbuch und E-Book


HykerryttÀvÀn hauska Becky Bloomwood shoppailee nyt kahden edestÀ! Mutta

pysyykö hÀnen avioliittonsa kasassa, kun Luken ex-tyttöystÀvÀ ilmestyy

kuvioihin?

Himoshoppaajan toilailua lukee naurunkyyneleet silmissÀ. Parasta hömppÀlukemista ikinÀ!

A. M., Cosmopolitan

...hauska ja höpsö kirja, jossa rivien vÀlissÀ on monenmoista mietittÀvÀÀ ystÀvyydestÀ, rakkaudesta ja luottamuksesta.

Annamari Saure, Me Naiset

VIIDET VAUNUT, KOLMET SÄNGYT, RIITTÄVÄSTI TÖPPÖSIÄ...

Hupsu ja hurmaava tuhlari Becky Brandon on raskaana ja vinguttaa Visaa kahden edestÀ. Shoppailu kun parantaa aamupahoinvointia! Ja venyvimpiin varusteisiin voi sonnustautua itsekin.

Beckyn mielestÀ vatsassa potkivalle perilliselle kelpaa vain paras, joten hÀnen on perehdyttÀvÀ huolellisesti vauvatamineiden valikoimaan. Myös uuden kuuluisan synnytyslÀÀkÀrin vastaanotolle Beckyn on pÀÀstÀvÀ. TÀhtitohtori on kaunis, ÀlykÀs - ja Beckyn tsiljonÀÀrimiehen Luken entinen tyttöystÀvÀ! HeillÀ taitaa olla edelleenkin keskenÀÀn jotain sutinaa... Onko siis Beckyn tÀydellinen elÀmÀ romahtamassa? Tuleeko hÀnestÀ kolmas pyörÀ avioliittoonsa?

Himoshoppaajan vauva on viides herkullinen ja hilpeÀ Himoshoppaaja-kirja.

Sophie Kinsella on englantilaisen Madeleine Wickhamin (s. 1969) pseudonyymi. Kinsella opiskeli Oxfordissa ja työskenteli taloustoimittajana ennen ryhtymistÀÀn kirjailijaksi. Huippusuositun Himoshoppaaja-sarjan pÀÀhenkilö Becky Bloomwood on hÀnkin taloustoimittaja, joka ironista kyllÀ ei onnistu pitÀmÀÀn omaa talouttaan kunnossa. Putiikit ovat tÀynnÀ houkutuksia, ja hÀiden jÀrjestÀminen sekÀ lapsen saaminen saavat Beckyn keksimÀÀn parikymmentÀ ihan uutta tapaa kÀyttÀÀ rahaa... Kerta toisensa jÀlkeen hÀn saattaa itsensÀ pinteeseen luottokortin vinkunan sÀestyksellÀ. Becky ei kuitenkaan ole lannistuvaa sorttia, vaan on kehittÀnyt punaisen puolelta pelastautumisesta ihan oman taiteenlajinsa. Sophie Kinsella asuu Lontoossa miehensÀ ja neljÀn poikansa kanssa. Omien sanojensa mukaan hÀn on raha-asioissa hyvin sÀntillinen. HÀnen siskonsa Gemma Townley on myös kirjailija.