(171)

Hyvien synnytystarinoiden kirja

Hörbuch und E-Book


Kannustavia ja liikuttavia tosielÀmÀn tarinoita luonnonmukaisesta synnytyksestÀ.

TÀmÀ teos saa sinut luottamaan siihen, ettÀ synnytyksessÀ kaikki voi mennÀ hyvin. LisÀksi saat paljon tietoa synnytyksen luonnollisesta kulusta ja kivunlievityskeinoista.

Kun Sanna Stellan odotti esikoistaan, hÀn pelkÀsi synnytystÀ ja luki siksi aiheesta kaiken mitÀ kÀsiinsÀ sai. Se avasi hÀnen silmÀnsÀ sille, ettei synnytyksen tarvitse mennÀ kuin tosielÀmÀn kauhutarinoissa tai televisiossa, jossa selÀllÀÀn makaava nainen huutaa tuskasta. Toisenlaisille tarinoille on tarvetta.

Hyvien synnytystarinoiden kirjassa kuullaan naisia, joilla on positiivinen kokemus synnytyksestÀ. He ovat kaikki synnyttÀneet luonnollisesti, ilman lÀÀkkeellistÀ puuttumista synnytyksen kulkuun. Kirjan tarinoissa Àidit kertovat synnytyskokemuksensa niin kuin se meni. Hyvin. Inspiroivat ja koskettavat tarinat antavat lukijalleen tietoa ja turvaa, itseluottamusta sekÀ varmuutta synnytykseen.

Sanna Stellan on nÀyttelijÀ ja humoristi, joka tunnetaan muun muassa Siskonpeti-komediasarjasta. Esikoistaan odottaessaan hÀn kÀrsi synnytyspelosta, mutta neljÀ ihanaa luomusynnytystÀ myöhemmin, hÀn haluaa laittaa hyvÀn kiertÀmÀÀn ja levittÀÀ tietoa synnytyksen eri mahdollisuuksista kaikille vauvan saamiseen valmistautuville naisille.