(23)

Ilon meditaatio

Hörbuch


Avaa mielesi intuitiolle ja ilolle, ja löydÀ uusia ulottuvuuksia elÀmÀn polulla! Ilon meditaatio tuo valoa, tasapainoa ja mielenrauhaa jokaiseen pÀivÀÀsi ja voimistaa syvÀltÀ kumpuavaa kiitollisuuden tunnetta. Havahdut kuuntelemaan, mitÀ sisÀinen viisautesi kertoo ja mikÀ tuottaa sinulle aidosti iloa elÀmÀssÀ.

Ă„Ă€nite sisĂ€ltÀÀ kaksi noin puolen tunnin meditaatiota: ensimmĂ€inen osa rohkaisee sinua pysĂ€htymÀÀn sisĂ€isen ilosi ÀÀrelle, jossa uskallat olla vilpittömĂ€sti iloinen ja vapaa. Toisessa osassa pÀÀset syvĂ€llisemmin kosketuksiin onnellisuuden kanssa, jolloin intuitiosi oman tiesi suunnasta ja sinulle oikeista valinnoista vahvistuu.

Meditaation tueksi sopivat erinomaisesti aiemmin julkaistut Ilon kortit ja Intuitiokortit.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija ja kouluttaja. HÀn pitÀÀ enkelikoulua sekÀ maalaa sydÀmen ja sielun maisemia yhdessÀ enkeleiden ja ylösnousseiden mestareiden kanssa. Ilon meditaatio on jatkoa Sannin mediaatioaiheisille kirjoille, korteille ja ÀÀnitteille, jotka löytyvÀt Viisas ElÀmÀn kokoelmista:

Enkeleiden matkassa - Miten etenet omalla enkelipolullasi (2018)

Enkelit arjessa - Miten elÀÀ enkeleiden kanssa (2019)

Enkelit ystÀvinÀ - Miten otat vastaan rakkauden (2020)

Intuitio-kortit (2017)

Ilon kortit (2020)

Tie runsauteen - meditaatio (2019)

Enkeli meditaatio - Rakkaus (2020)

Enkeli meditaatio - Paraneminen (2020)

SyvÀrentoutus Kiitos - meditaatio (2020)

Oma voima ja ElÀmÀnpolku - meditaatiot (2021)

www.valonvoimaa.fi