(45)

Irina Tundra K18

E-Book


Strippari riisuu yleisön edessÀ kaiken paitsi korkokengÀt. HÀn bilettÀÀ klubeilla ja esiintyy musiikkivideoilla. Irina Tundra paljastaa kirjassa sielunsa ja kertoo mikÀ ajaa hÀntÀ eteenpÀin uralla ja mistÀ kaikki sai alkunsa.

Suomen seksikkÀin -tittelin 2017 voittaneella Irinalla on takanaan yli kymmenen vuoden kokemus aikuisviihdealalta. Suomen tunnetuimmalla stripparilla on takanaan satoja promo- ja polttarikeikkoja sekÀ esiintymisiÀ ulkomailla. Tuhansia tarinoita.

Viattoman kuoren alta löytyy rietas karisma. MitÀ stripparin työ vaatii parisuhteelta, ja onko parisuhde edes mahdollista stripparille? MitÀ ulkonÀkö ja sen jokapÀivÀinen yllÀpito merkitsee?

Irinan vÀrikkÀÀseen uraan mahtuu esiintymisiÀ maailman tunnetuimmista klubeista nuhjuisiin kaljakuppiloihin. HÀn tuntee asiakkaittensa fetissit, jotka paljastuvat privaatissa. Paljaan pinnan alta paljastuu piinkova business-nainen, joka markkinoi ja suunnittelee uraansa ammattimaisesti.

Kirjassa avautuu kuvin ja kertomuksin Irina Tundran kurinalainen elÀmÀ, jossa seksikÀs ulkonÀkö ja rautainen esiintymistaito tuovat leivÀn pöytÀÀn.

Rouhean tarinan kirjasi ylös dekkaristi Christian Rönnbacka ja sen kuvittivat mestarillisesti Photolies-studion kuvaajat (www.photolies.com).