(187)

Isku ytimeen

Hörbuch und E-Book


Laivakaappaus ItÀmerellÀ. Isku huippukokoukseen Ruotsissa. Vain ydinvoimayhtiölle selkÀnsÀ kÀÀntÀnyt suomalainen Patrik ja belgialainen ihmisoikeusaktivisti Sandrine tietÀvÀt, kuinka paha tilanne oikeasti on...

Patrik Vasama, ydinvoimayhtiölle selkÀnsÀ kÀÀntÀnyt geologi ja Sandrine Denaux, LÀÀkÀrit ilman rajoja -jÀrjestön palveluksessa työskentelevÀ globalisaation vastainen aktivisti, kÀsittÀvÀt pian miten karmaisevalla tavalla nÀmÀ kaksi tapahtumaa liittyvÀt toisiinsa. TikittÀvÀksi aikapommiksi muuttuneen ydinjÀtelaivan suunnatessa kohti HelsinkiÀ maailma pidÀttÀÀ hengitystÀÀn.

HÀikÀilemÀtön kaappaus saa liikkeelle erÀÀn suurvallan tehokkaimmat erikoisjoukot, mutta Patrik ja Sandrine tietÀvÀt ettÀ tilanne on pahempi kuin kukaan osaa aavistaa - ja ratkaisun avaimet tuntuvat olevan vain heidÀn kÀsissÀÀn.

Ilkka Remes on syntynyt LuumÀellÀ ja valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Turun kauppakorkeakoulusta. LisÀksi hÀn on opiskellut viestintÀÀ Lontoossa. Remes on työskennellyt viestinnÀn parissa sekÀ Suomessa ettÀ ulkomailla.