(2)

Jade ja oravaliiga

E-Book


Teinityttö Janni on alkanut kÀydÀ uudella kuntosalilla yhdessÀ poikaystÀvÀnsÀ Tarin kanssa. Janni on iloinen siitÀ, ettÀ on saanut Tarin innostumaan samasta harrastuksesta. VielÀ kun Tari oppisi treenaamaan niin, etteivÀt lihakset olisi seuraavana pÀivÀnÀ ihan hellinÀ... Janni ja Tari eivÀt kuitenkaan ehdi olla kuntosalin asiakkaita pitkÀÀn ennen kuin tapahtuu jotakin odottamatonta. Kuntosalin vieressÀ oleva pieni pankkikonttori ryöstetÀÀn. Kun televisiossa nÀytetÀÀn kuvaa ryöstÀjistÀ, yksi ryöstÀjistÀ nÀyttÀÀ aivan Jannilta. RyöstÀjÀllÀ on jopa samanlainen paita kuin Jannilla! MistÀ oikein on kysymys? Haluaako joku pahaa Jannille? Onneksi mystinen Jade-tyttö saapuu auttamaan mysteerin ratkaisemisessa.

Kun lÀhistöllÀ tapahtuu rikoksia, paikalle saapuu mystinen Jade-tyttö. YhdessÀ 14-vuotiaan Jannin kanssa Jade ratkoo rikoksen jos toisenkin.

Taru MÀkinen on pariskunta Taru (s.1944) ja Tarmo (s.1950) VÀyrysen salanimi. He ovat julkaisseet romaaneja niin yhdessÀ kuin erikseen. VÀyryset tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoista, kuten "Vuorileijonan varjo"-sarjasta.