(119)

Jordens rekordbok

E-Book


Högst, djupast, kraftfullast och farligast - eller kanske mest illaluktande? HÀr fÄr du lÀra dig om jordens mest extrema platser och naturkrafter, om enorma trÀd och vÀxter, och om vilka djur som Àr störst och snabbast - och vem som har mjukast pÀls. I sin tredje bok i den lÀttlÀsta faktaserien om jorden berÀttar Jens HansegÄrd och Anders Nyberg om bÄde imponerande och roliga rekord frÄn hela vÀrlden.

HÀr stÄr jordens egna rekord i centrum - frÄn platser och naturkrafter till djur och vÀxter - snarare Àn mÀnniskans bedrifter. Det högsta berget, djupaste havet, den största vulkanen och det minsta djuret Àr ju sÄnt man gÀrna vill ha koll pÄ. Och hÀr finns det samlat! De intressevÀckande texterna blir tillsammans med de fÀrgsprakande och roliga illustrationerna rena rama lustlÀsningen!

De tvÄ tidigare böckerna av Jens HansegÄrd och Anders Nyberg om vÄr fantastiska vÀrld Àr Jordens tuffaste djur och Jordens försvunna skatter. Böckerna ingÄr i serien "LÀtt att lÀsa Fakta" som vÀnder sig till vetgiriga nybörjarlÀsare.