(272)

Joulupukin suudelma

Hörbuch und E-Book


Joulupuu on varastettu, poliisit on ovella!

Kaksitoista Leena Lehtolaisen kutkuttavan jÀnnittÀvÀÀ joulutarinaa yksissÀ kansissa!

Maria Kallio palaa jouluksi kotiseuduilleen ja kohtaa pulaan joutuneen ensirakkautensa. Hilja Ilveskero on pestautunut tavaratalon joulupukiksi, mutta tÀllÀ kertaa pukin tehtÀvÀ ei ole jakaa lahjoja lapsille vaan ottaa kiinni myymÀlÀvarkaita.

Poliisi sen tietÀÀ: joulu on juhlista julmin. KöyhÀn tÀytyy varastaa kinkku, veljen kostaa sisaren tappajille, hylÀtyn vaimon tuhota miehen uusi onni hinnalla millÀ hyvÀnsÀ. Peliin saattaa sattuman lisÀksi puuttua oudossa muodossa ilmestyvÀ jouluenkeli. Mutta ketkÀ ovat kolme Joosefia?

Joulupukin suudelma on riemastuttava kokoelma Leena Lehtolaisen aiemmin julkaistuja joulunovelleja, ja mukaan mahtuu myös kaksi tÀysin uutta kertomusta.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan Maria Kallio- ja Henkivartija-romaaneistaan. Niiden lisÀksi hÀn on kirjoittanut perhe- ja avioliittoromaaneja ja jÀnnitysnovelleja. Lehtolaista on kÀÀnnetty 29 kielelle - Yhdysvalloissa vain Jo NesbÞ on hÀntÀ kÀÀnnetympi pohjoismainen jÀnnityskirjailija.