(0)

Just nu lever jag

E-Book


Inspirerad av verkliga livsöden och hÀndelser.

Arthur Àr en örlogskapten frÄn Karlskrona, som uppskattar ett inrutat tillbakadraget liv utan överraskningar. Hans granne Àr den trettio Är yngre Isak, en sprudlande pratsjuk livsnjutare utan större mÄl i livet. Han fascineras av Arthurs excentriska beteende, som han misstÀnker har en orsak. Medan Isak söker svar vÀxer en vÀnskap fram, som tar dem pÄ en resa frÄn Karlskrona i söder till Kiruna i norr.

LÀngs resan möter de Mica, en fÀrgstark ung kvinna med ett brokigt förflutet. Hennes livsberÀttelse vÀcker minnen som Isak förtrÀngt, och i henne möter Arthur nÄgot som han förlorat, men som inte lÀngre vill hÄlla sig gömt.

Just nu lever jag Àr en varm och engagerande berÀttelse, som blandar allvar med humor. En bok om mod att vÄga gÄ en tidigare otrampad stig, om sorg och att ta vara pÄ den tid som Àr just nu.

En ny spÀnnande och berörande roman av Tomas Wallengren, författare till Livet-serien och serien Drömvandraren.

RÖSTER OM WALLENGRENS TIDIGARE BÖCKER:

”Det Ă€r mĂ€rkligt hur Tomas Wallengrens böcker fĂ„ngar mig som lĂ€sare och hur man lĂ€ngtar efter att fĂ„ dyka in i berĂ€ttelsen för att se hur det gĂ„r, dĂ„ man egentligen behöver göra nĂ„got annat, men sĂ€tter det Ă„t sidan.” (Litteraturskafferiet)

”Tomas skriver spĂ€nnande och nĂ€rvarande. Han har en fantastisk berĂ€ttarröst som suger in dig i historien och inte slĂ€pper taget.” (I min bokhylla)

Tomas Wallengren Àr pastorn som blev författare. NÀr han inte reser och predikar eller skriver Àr han pastor i en pionjÀrförsamling i JÀmjö. Han bor i Karlskrona, dÀr boken bÄde Àr skriven och till stor del utspelar sig.

EPUB3: Reflowable