(193)

Kaikki menee, Jessiina!

Hörbuch


Uusi koti, uusi kaupunki, uusi koulu. Ja koulussa opettajana noloakin nolompi isÀ. YhdistelmÀ, joka saa ylÀkoulun aloittavan Jessiinan vatsan kramppaamaan kauhusta. Kaiken lisÀksi pitÀisi vielÀ löytÀÀ ystÀviÀ.

Luokassa on onneksi tyttökaksikko Nelli ja Sandra, jotka tutustuttavat Jessiinan paitsi uuteen kouluun myös kiehtovaan harrastukseen. HengÀstyttÀvÀn vauhdikas cheerleading voltteineen ja ihmispyramideineen tempaa Jessiinan mukaansa. Voltteja heittÀÀ pian myös hÀnen sydÀmensÀ, sillÀ treenihallilla harjoittelee polvet veteliksi sulattava cheerleader Max.

Jessiinan ystÀvyys Nellin ja Sandran kanssa ei kuitenkaan suju ilman ongelmia. HÀnen kömpelöt kÀrrynpyörÀnsÀ ja kaveeraaminen Nellin kanssa eivÀt miellytÀ Sandraa.

Cheerleadingseuran syysnÀytös lÀhestyy. Pian Jessiinalla on edessÀÀn kaikista suurin haaste: miten oppia pelottavilta ja ylivoimaisen vaikeilta tuntuvat akrobaattiset liikkeet joukkueen esitystÀ varten?

Cheertytöt on vauhdikkaiden sattumusten ja poskia polttelevien ihastumisten sÀvyttÀmÀ nuortensarja cheerleading-harrastuksesta, koulusta ja kavereista.

Marja Aho on suomalainen kuvittaja-kirjailija. Aholta on julkaistu useita lasten- ja nuortenkirjoja. LisÀksi Aho on kirjoittanut sanoma- ja aikauslehtiin pakinoita, kolumneja, novelleja ja jatkokertomuksia.