(7)

Karanteenissa opettajan kanssa - Eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


"Nojasin hitaasti vielĂ€ edemmĂ€s ja laitoin toisen kĂ€teni Klausin karvaiselle, kiinteĂ€n lihaksikkaalle reidelle. HĂ€n voihkaisi. Liu’uin ylöspĂ€in, kunnes saavutin kivikovan kullin."

Koronavirus-pandemian alussa yhdeksÀntoistavuotias Mireille on koulumatkalla Lontoossa. Toistaiseksi tapauksia on ollut vain muutamia, ja harva osaa arvata, millainen kriisi on puhkeamassa. Mireillen ajatukset ovat kuitenkin jossain aivan muualla kuin viruksessa. HÀn on aivan liian kiireinen haikaillessaan matikanopettajansa, Klausin, perÀÀn.

ErÀÀnĂ€ iltana hĂ€n menee kĂ€ymÀÀn Klausin hotellihuoneessa verukkeenaan keskustella loppuarvosanasta. HĂ€n tuskin osasi aavistaa, ettĂ€ kohta hotellissa olisi tĂ€ysi karanteeni – kaikkien olisi pysyttĂ€vĂ€ siinĂ€ huoneessa, jossa olivat juuri sillĂ€ hetkellĂ€. Sen seurauksena Mireille ja Klaus pÀÀtyvĂ€t viettĂ€mÀÀn yön yhdessĂ€, kaksin, Klausin hotellihuoneessa.

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missÀ kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hÀnen eroottisia fantasioitaan. HÀn kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeÀ, kun sitÀ vÀhiten odottaa.