(175)

Kenraalitar: Suuriruhtinaanmaa 1

Hörbuch und E-Book


Loistokas historiallinen romaani tsaarinajan kartanoista!

Junia Mannerstamin mielipidettÀ ei kysytÀ, kun hÀnet naitetaan keski-ikÀiselle venÀlÀiselle kenraalille Carl Magnus Nassaulle.

Vasta kahdeksantoistavuotias Junia yrittÀÀ urheasti sopeutua paitsi avioliittoonsa leskimiehen kanssa myös keisarillisen Pietarin kiihkeÀÀn elÀmÀnmenoon. Se ei ole Helsingin pitÀjÀssÀ varttuneelle Junialle helppoa, mutta vielÀ vaikeammaksi se kÀy, kun uudet ajatukset ja uusi, nuori rakkaus sytyttÀvÀt roihuavan liekin hÀnen sydÀmeensÀ.

Kenraalitar on tsaarinvallan aikaan sijoittuva vauhdikas historiallinen romaani, jossa liikutaan niin Suomen kartanoissa kuin Pietarin loiston ja kurjuuden keskellÀ. Junia Nassaun esikuvana on todella elÀnyt henkilö, uljas suomalainen aatelisneito. Junian tarina jatkuu Pirjo Tuomisen Suuriruhtinaanmaa-trilogian teoksissa Ruukinkartanon rouva ja Hovikosken valtiatar.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentÀ teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. HÀnen teoksensa elÀvÀt uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin Tuomisen tarinoiden lumoamina.


Sprecher*in: Jenni Sainio
Dauer: