(59)

Koiramies ja me sekasankarit

E-Book


Voiko yksi muutos vaikuttaa moneen? Kahdeksas Koiramies kirja punnitsee hyvÀÀ ja pahaa.

Hervoton sukutarina PetestÀ, Pikku-PetestÀ, Pete-vaarista ja KoiramiehestÀ!

Pikku-Pete asuu viikot isÀnsÀ Peten luona salaisessa laborotariossa ja rakentaa robotteja, mutta viikonloput hÀn viettÀÀ toisen perheensÀ luona: Koiramiehen ja 80-HD:n kanssa. He leikkivÀt ja tekevÀt sarjiksia ja muuttuvat supersankareiksi aina kun apua tarvitaan! Joukkoon liittyvÀt silloin myös Jolai, Sara ja Susu, ja Pete-isÀkin, vaikkei tahtoisi.

Lukeminen antaa supervoimia! Neropattiakin suositumpi sarja tuo iloa koululaisten arkeen. Pilkey sijoittaa Koiramiehiin aina myös ohjeet siitÀ, kuinka hahmot piirretÀÀn: jokainen voi tehdÀ oman sarjiksen!

"Koiramies-sarjakuvakirjat ovat hauskaa luettavaa. Koulukaveri oli suositellut lapselleni Koiramies-sarjaa. Laitoin muutaman osan varaukseen ja kÀvin noutamassa kirjastosta. En tiennyt itse kyseisestÀ sarjasta mitÀÀn, mutta kun tajusin, ettÀ kirjat ovat Dav Pilkeyn kÀsialaa, arvasin, ettÀ kirjoista tykÀtÀÀn meillÀkin."

-- Lue meille Àitikulta. HyvÀn mielen lastenkirjablogi

"Tarinan ytimessÀ on Peten tasapainoilu pahiksen roolinsa kanssa, jonka kuorta murtaa hÀnen erÀÀnlaisena omatuntonaan toimiva Pikku-Pete eli oikeasti viaton ja kaikille hyvÀÀ toivova Peten klooni."

--Kulttuuritoimitus, Ilkka Valpasvuo

Dav Pilkeyn avulla miljoonat lapset ovat löytÀneet lukemisen ilon. Publishers Weekly -lehti valitsi Dav Pilkeyn vuoden 2019 henkilöksi ja kirjoitti, ettÀ Pilkey tekee eniten lasten lukuinnostuksen lisÀÀmiseksi sitten J. K. Rowlingin.