(125)

Koiramies Kirppujen herra

E-Book


Katosiko Peten pirs-katillinen asenne? Neropattiakin suositumpi sarja koiranpÀisestÀ poliisista valloitttaa maailmaa hurjalla tahdilla!

Kun ajat ovat kovat, ja seuraukset julmat, yllÀttÀvÀ sankari nousee! Viides hykerryttÀvÀn hauska Koiramies-kirja.

Ernon ja Huukon opettaja on mÀÀrÀnnyt oppilaat lukemaan klassikkoja. Nyt vuorossa on KÀrpÀsten herra. Huuko paljastaa Ernolle, ettei oikeastaan ole lukenut kirjaa, mutta on nÀhnyt leffat monta kertaa. MitkÀ ihmeen leffat? hÀmmÀstelee Erno. KÀrpÀsten herra ei ole sama asia kuin Sormusten herra!

Kirjallisuuden inspiroimina pojat ryhtyvÀt luomaan uutta Koiramies-tarinaa, Kirppujen herraa.

Mukana seikkailuissa ovat tietysti myös Pete, maailman hÀijyin kissa ja Pikku-Pete, maailman paras kisu. Ja kun vaara nostaa pÀÀtÀÀn, Pikku-Pete muuttuu Kisuliiksi, Koiramies Haun ritariksi ja robotti 80-HD Salamahemmoksi!

Koiramies-kirjoja on painettu tÀhÀn mennessÀ yli 30 miljoonaa kappaletta, 38 eri kielellÀ.

"HersyvĂ€sti juokseva tarina, suoraviivainen piirrosjĂ€lki, samastuttavat hahmot ja Pilkeyn suhteellisen rajaton mielikuvituksen laukka tekevĂ€t tĂ€stĂ€kin Koiramies-kirjasta koukuttavan nautinnollisen lukukokemuksen.” Ilkka Valpasvuo, Kulttuuritoimitus

https://kulttuuritoimitus.fi/kritiikit/kritiikit-sarjakuva/koiramies-sarjan-viides

Dav Pilkeyn ansiosta miljoonat lapset ympÀri maailman ovat löytÀneet lukemisen ilon. Publishers Weekly -lehti valitsi Dav Pilkeyn vuoden 2019 henkilöksi ja kirjoitti, ettÀ Pilkey tekee eniten lasten lukuinnostuksen lisÀÀmiseksi sitten J. K. Rowlingin. Dav Pilkey on julkaissut yli 60 kirjaa, joita rakastavat niin lapset kuin heidÀn vanhempansakin ympÀri maailmaa.

Koronaviruksen aikana Pilkey ei ole voinut kiertÀÀ kouluissa tai tapahtumissa, mutta hÀn on luonut Dav Pilkey at Home -tapahtumia eri somekanaville:

· Twitter: @LibraryCongress

· Facebook: facebook.com/libraryofcongress.

· Library of Congress: loc.gov/engage

· Facebook: facebook.com/scholastic

· Twitter: @Scholastic

· Dav Pilkey at Home: scholastic.com/davpilkeyathome

· Scholastic Learn at Home: scholastic.com/learnathome