(81)

Kolmas aste

Hörbuch und E-Book


HengÀstyttÀvÀ trilleri on kolmas osa James Pattersonin menestyssarjaa naisista, jotka ratkovat yhdessÀ kylmÀverisiÀ murhia San Franciscossa.

PommirÀjÀhdys sytyttÀÀ miljardöörin asunnon liekkeihin. SilminnÀkijÀksi sattuneen komisario Lindsay Boxerin onnistuu pelastaa talosta pieni poika, mutta raunioihin jÀÀ kolme ruumista. Palon jÀÀnteistÀ poliisi löytÀÀ julman viestin.

Kolme pÀivÀÀ myöhemmin menestynyt liikemies löydetÀÀn murhattuna, ja murhapaikalla on jÀlleen samankaltainen viesti tappajalta. Lindsay turvautuu jÀlleen Cindyn, Clairen ja Jillin apuun selvittÀÀkseen syyllisen. Mutta yhdellÀ naisten murhakerhon jÀsenistÀ on synkkÀ salaisuus, joka uhkaa heitÀ kaikkia. Nainen on tietÀmÀttÀÀn murhaajan seuraava kohde.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistÀ jÀnnityskirjailijoista. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia kerÀnneenÀ kirjailijana, ja hÀnen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.