(176)

Kolme koiraa haudattuna

Hörbuch und E-Book


Miss Marple kohtaa The Crown -sarjan!

Murhamysteerien aatelia! Hienostunutta, mutta letkeÀllÀ sanailulla höystettyÀ rikosherkkua cosy crimen ystÀville ja rojalisteille!

Brexit-ÀÀnestyksen jÀlkimainingeissa kuningatar Elisabet ei todellakaan kaipaa lisÀÀ harmeja. Mutta kun 1960-luvulla hÀnelle lahjoitettu merellinen maalaus ilmestyy yllÀttÀen laivaston nÀyttelyyn, hÀn tajuaa ettÀ jotakin hÀmÀrÀÀ on tekeillÀ. Sitten palatsin uima-altaasta löytyy ruumis. Luotetun Rozien avustuksella kÀynnistyy hienovarainen kuninkaallinen tutkinta, jossa ei konnien koukkuja kavahdeta.

HÀnen majesteettinsa tutkimuksissa on tÀllÀ kertaa ratkottavana niin visainen mysteerivyyhti, ettÀ yhden koiran kÀvelyttÀminen sen selvittÀmiseksi ei riitÀ - tarvitaan kolme koiraa.

Englantilainen kirjailija Sophia Bennett (s. 1966) on julkaissut lukuisia lasten- ja nuortenkirjoja, hÀn opettaa Lontoon yliopistossa ja julkaisee myös podcastia. HÀnen majesteettinsa tutkimuksia -sarjan avausosa Windsorin solmu on kerÀnnyt runsaasti kiitosta autenttisuuden tunnusta kuningasperheen kuvaajana. Bennett vie lukijansa vuoroin Windsorin linnan kÀytÀville, vuoroin kurkistamaan Buckinghamin palatsin kuninkaalliseen sisÀpiiriin. TyylikkÀÀsti mutta rennosti Bennett kertoo ihmisistÀ julkisivun takana, fiktion keinoin.