(238)

Krinoliinijoulu

Hörbuch und E-Book


SÀkenöiden roihuava historiallinen romanssi.

Paronin joulutanssiaisten lÀhestyessÀ Mollbergan kartanossa leijailee makeisten tuoksun lisÀksi odottamattomia tunteita. Vastustamattoman romanttinen periodidraama 1800-luvun Ruotsista on kuin tehty Brontën siskosten ja Bridgertonin faneille.

Ulltunassa paukkuu pakkanen, mutta karamellinkeittÀjÀtÀr Lovisa Lind aikoo Amerikkaan, pakoon pikkukylÀn ankeutta ja salattua menneisyyttÀÀn. Kun leskeksi jÀÀnyt paroni von Drever tarvitsee ikimuistoisen konvehti- ja suklaakattauksen joulutanssiaisiinsa, ei Lovisa kuitenkaan voi jÀttÀÀ makeispuotia pulaan. Mutta mistÀ kumpuaa selittÀmÀtön vetovoima hÀnen ja paronin vÀlillÀ? Voiko sÀÀtyÀ katsoa lÀpi sormien rakkauden takia? Konvehtien keskellÀ kÀy selvÀksi ainakin se, ettÀ muillakin on synkÀn salaperÀinen historiansa.

Amanda Hellberg (s. 1973) varttui pikkuruisessa Varnhemin kylÀssÀ Ruotsissa. NykyÀÀn hÀn asuu perheensÀ kanssa Oxfordissa, missÀ syntyimyös Krinoliinijoulu. Hellbergin ensimmÀinen historiallinen jouluromanssi aloittaa vahvatunnelmaisen Joulu Ulltunassa -sarjan, joka sijoittuu kuvitteelliseen ruotsalaiskylÀÀn.