(10)

Kroppen ljuger aldrig

E-Book


Visste du att kroppssprĂ„ket ofta röjer vĂ„ra innersta tankar, kĂ€nslor och avsikter – och att det Ă€r mer tillförlitligt Ă€n det muntliga sprĂ„ket? Kroppen ljuger aldrig Ă€r den första boken i Ă€mnet pĂ„ svenska. Det Ă€r en viktig och underhĂ„llande bok som innehĂ„ller vetenskapliga fakta, historier, tips, knep och guidar dig pĂ„ olika sĂ€tt.

Botanisera bland illustrativa fotografier, exempel och QR-koder i en mĂ€ngd olika situationer – jobbintervjuer, första dejten, mingelpartyn, stressiga situationer, hotfulla lĂ€gen, samtal med barn, kommunikation med kĂ€rlekspartnern och mycket mer.

MI RIDELL och LUCAS BRUHN delar hÀr med sig av sina kunskaper i psykologi och scenteknik; de hjÀlper dig att öva din förmÄga att tolka andras kroppssprÄk, att sjÀlv uttrycka dig och att lÀra dig den Àdla konsten att lyssna.

I en global vÀrld, dÀr kulturer möts och den mesta kommunikationen sker digitalt, har det blivit viktigare Àn nÄgonsin att kÀnna igen kroppens sprÄk! MI RIDELL har stÄtt pÄ teaterscenen och medverkat i ett flertal TVproduktioner och filmer sedan 1991. Idag förelÀser hon och ger utbildningar inom kroppssprÄk och presentationsteknik. Mi har fördjupat sig inom retorik, mindfulness, ledarskap och mental trÀning, bland annat hos den amerikanske FBI-agenten Joe Navarro.

LUCAS BRUHN (pseudonym) Àr polis och har i 25 Är arbetat med sÀrskilda spaningsmetoder nationellt och internationellt för svensk polis och sÀkerhetstjÀnst. Lucas har en examen i retorik och Àr utbildad kommunikatör.