(39)

Kruunu

Hörbuch und E-Book


Ajauduttuaan konkurssiin Ada löytÀÀ itsensÀ aallonpohjalta, yksin ja korviaan myöten veloissa. Kaiken lisÀksi Adan mieltÀ kalvaa vanha romanssi, joka pÀÀttyi ikÀvÀllÀ tavalla hÀnen omasta aloitteestaan. Juhanin jÀlkeen kukaan mies ei ole saanut Adaa syttymÀÀn samalla tavalla, ja Ada tietÀÀ tehneensÀ virheen. Kun Juhani sitten erÀÀnÀ iltana soittaa ja pyytÀÀ Adaa mukaan pukusuunnittelijaksi kovassa nosteessa olevan bÀndinsÀ kiertueelle, Ada ei pysty kieltÀytymÀÀn, vaikka tahtoisi. Työ tarjoaa ulospÀÀsyn taloudellisesta ahdingosta, mutta miten hÀn kestÀÀ työskennellÀ Juhanin kanssa? Juhani vetÀÀ Adaa puoleensa kuin liekki yöperhosta, ja tunne nÀyttÀÀ olevan molemminpuolinen. Adan yllÀtykseksi Juhani kuitenkin vetÀÀ jutulle tiukat rajat: yhteinen projekti ja seksiÀ sivussa, ei sen kummempaa. Juhani ei aio luopua rokkitÀhden elÀmÀstÀ tai muista naisista, ei edes Adan vuoksi.Euroopan kiertueen kÀynnistyttyÀ tilanne ja tunteet mutkistuvat entisestÀÀn. Ada on vakaasti pÀÀttÀnyt saada Juhanin takaisin, vaikka sitten joutuisi kilpailemaan huomiosta muiden naisten kanssa. Juhani taas lÀhettÀÀ raivostuttavan ristiriitaisia signaaleja - aina siihen iltaan asti, kun Ada kuulee suorassa lÀhetyksessÀ bÀndin uuden kappaleen: laulun, jonka Juhani on kirjoittanut hÀnestÀ. Vihaa tihkuva, aggressiivinen biisi saa Adan raiteiltaan. HÀn ei koskaan tajunnut, miten pahasti Juhania aikoinaan loukkasi. Onko sittenkin liian myöhÀistÀ löytÀÀ yhteinen sÀvel, vai peittoaako magneettinen vetovoima lopulta yhteen kolisevat egot?

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta. Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan.

Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, seksityön kuvausta tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.