(0)

Lavastaja

Hörbuch und E-Book


Sarjamurhaaja haluaa olla ohjaaja. Myös sinÀ voit pÀÀtyÀ nÀyttÀmölle.

Arttu Tuomisen riitteenkylmÀssÀ dekkarissa esirippu on giljotiini.

Koko perhe – isĂ€, Ă€iti ja alakouluikĂ€inen tytĂ€r – syrjĂ€isellĂ€ metsĂ€tilalla katsomassa yhdessĂ€ televisiota. Koira loikoilee levollisena matolla perheen jaloissa. MikĂ€ voisi olla idyllisempÀÀ?

Paitsi ettÀ heidÀt kaikki on surmattu ja palsamoitu.

Pian löydetÀÀn toinen perhe yhtÀ lailla ikuistettuna evÀsretkelle, joka ei koskaan loppuisi. Porin rikospoliisiyksikön Henrik Oksman, Jari Paloviita ja Linda Toivonen Susanna Mannerin johdolla ymmÀrtÀvÀt nopeasti, ettÀ liikkeellÀ on sarjamurhaaja, jolle uhrien esillepano on tÀrkeÀmpÀÀ kuin itse surmateot.

Poliisit saavat huomata, ettÀ myös heille itselleen on kirjoitettu roolit tÀhÀn julmaan nÀytelmÀÀn. SelviytyvÀtkö kaikki kumartamaan yleisölle nÀytöksen pÀÀtteeksi?

Lavastaja kruunaa ja pÀÀttÀÀ komeasti lukijoiden rakastaman ja palkitun Delta-sarjan, jossa yhdistyy Arttu Tuomisen mestarillinen juonenkuljetus, inhimillinen kosketus ja vahva yhteiskunnallinen ote.

Porissa asuva Arttu Tuominen (s. 1981) luo lain molemmille puolille vahvan ÀÀnen, inhimillisen ja tunnistettavan. Delta-sarjan oikeudet on myyty seitsemÀÀn maahan, ja dekkareista suunnitellaan myös tv-sarjaa.