(0)

Lottalehto

Hörbuch und E-Book


Huipputekijöiden lumoava lastenkirjasarja, jossa ratkaistaan mysteerejÀ ja seikkaillaan kahdella saarella!

Islannissa asuvalle Sagalle ja Suomessa asuvalle Sadulle kaikki tavallinen on ihmeellistÀ -- kun antaa mielikuvituksen viedÀ, odottaa seikkailu joka nurkan takana!

Satujen saaret -kirjasarjan avausosassa serkukset Satu ja Saga viettÀvÀt kesÀÀ Lauttasaaren Lottalehdossa vaarinsa rÀnsistyneellÀ kesÀmajalla. Vaari on kuitenkin oudon hiljainen, ja heti ensimmÀisenÀ yönÀ maja joutuu ilkivallan kohteeksi. Lottalehdon ruusupensaita havistelee öisin kesÀtuulen lisÀksi myös varjoissa hiipivÀ, suden kanssa liikkuva hahmo, ja tytöt pÀÀttÀvÀt ryhtyÀ selvittÀmÀÀn, mistÀ oikein on kyse. MikÀ vaarin mieltÀ painaa ja kuka hÀiritsee Lottalehdon rauhaa?

Satu RÀmö (s. 1980) on Islannissa asuva kirjailija ja kahden tytön Àiti. Lukijat ovat rakastuneet Satun Islantiin ja Suomeen sijoittuvaan Hildur-dekkarisarjaan sekÀ Islantia kÀsitteleviin matkakirjoihin, joita hÀn on kirjoittanut vuosien varrella useita.

Satu Kontinen (s. 1976) on Helsingin Lauttasaaressa asuva kirjailija ja graafikko ja yhden pojan Àiti. HÀnet muistetaan mm. Hupskeikkaa- ja Mokomaki-kuvakirjoistaan sekÀ mielikuvitusta kutkuttelevista kuvituksistaan.