(0)

Mielenrauha

Hörbuch und E-Book


Miten vahvistaa omaa mielenrauhaa?

Kouluttajapsykoterapeutti Maaret Kallio kirjoittaa mielen sisÀisestÀ rauhasta, psyykkisestÀ tasapainosta ja hyvÀksyvÀstÀ suhtautumisesta myös vaikean kohtaamiseen.

Mielenrauha on tÀrkeÀ psyykkisen tasapainon taito. Se liittyy olennaisesti kykyyn olla lÀsnÀ tunteissa ja ympÀröivÀssÀ maailmassa, jossa hÀlinÀ ja digitaalinen rauhattomuus voi haitata tasapainon löytymistÀ. Kirjassa mielenrauha nostetaan esiin monesta eri nÀkökulmasta: niin ihmisten vÀlisen yhteyden ja sosiaalisten suhteiden, kÀrsimyksen kohtaamisen, turvallisuuden tunteen kuin elÀmÀn rajallisuudenkin kautta. Kirja tarjoaa konkreettisia keinoja oman mielenrauhan tutkimiseen ja vahvistamiseen Maaret Kallion lujasti lempeÀllÀ asiantuntemuksella.

Maaret Kallio on laajasti seurattu kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. HÀnen sanansa antavat tilaa lukijan omille havainnoille ja vastalauseillekin. HÀnen myötÀtuntoinen kiinnostuksensa ihmisenÀ olemisen kaikkiin puoliin luo oivaltavan ja sovinnollisen vÀylÀn oppia itsestÀmme ja toisistamme. HÀnen teoksiaan on myyty yli 200 000 kappaletta, ja ne saavat uusia lukijoita jatkuvasti.