(0)

Mordet ved Sandringham House

Hörbuch


December 2016. Den kongelige familie er samlet i Norfolk pÄ Sandringham House, da Elizabeth fÄr besked om, at en afhugget hÄnd er fundet pÄ en strand i nÊrheden. Elizabeth er efterhÄnden blevet vant til at opklare selv de mest komplekse mord, og selvom hun hurtigt identificerer det 70-Ärige offer, Edward St Cyr, ud fra hans signetring, er eftersÞgningen af hans dÞd langt fra ligetil.

Da endnu en mand bliver fundet dÞd, og en fremtrÊdende lokal kvinde bliver kÞrt ned af en flugtbilist, tager mysteriet en mere mÞrk drejning. EfterhÄnden som ferien nÊrmer sig sin afslutning, mÄ dronningen og hendes betroede assistent Rozie skynde sig for at finde ud af, hvordan brikkerne passer sammen. Normalt ved alle alt om alle ude pÄ landet, men hvem kan de stole pÄ, og hvem kan risikere at vÊre den nÊste i skudlinjen?

Mordet ved Sandringham House er tredje bog i den charmerende cosy crime-serie om dronning Elizabeth og det engelske kongehus.

Pressen skriver om serien:

"En vittig krimi med vores egen dronning i hovedrollen som amatĂžrdetektiv."

– Good Housekeeping

"En perfekt mordgÄde."

– Ruth Ware

"Skrevet med vid og bid."

– Daily Express

"En herlig lĂŠseoplevelse."

– BBC Radio 2

”En herlig royal rutsjebanetur af en lésning.”

– Lovereading.co.uk

”Bennett skriver om dronningen og hendes familie med tydelig hengivenhed og varme og en stor viden om livet pĂ„ slottet."

– The Reviews Club

”Charmerende, hyggelig og skrevet med respekt.”

– Guardian

”Vores super snu dronning forener skarp intuition med et lang livs observationer og udmanĂžvrerer politiet og MI5. Hun er Miss Marple med krone pĂ„.”

– Daily Mirror