(970)

Myrskynvartija

Hörbuch und E-Book


Suosikkikirjailija Kristina Ohlssonin uusi jÀnnityssarja alkaa!

Myrskynvartija vie lukijan idylliselle Ruotsin lÀnsirannikolle, jossa meren ja tuulen voimatkaan eivÀt pysty vastaamaan ihmisestÀ löytyvÀlle pahuudelle.

Rauhallisempaa elÀmÀÀ kaipaava finanssihai August Strindberg saapuu pieneen HovenÀsetin kylÀÀn haaveenaan oman antiikkikaupan perustaminen. Pidetty opettaja Agnes katoaa samana pÀivÀnÀ jÀljettömiin. Katoaminen ravistelee kylÀyhteisön lintukotoa, ja poliisi etsii Agnesta pÀivin öin. Miten hÀn on voinut kadota tÀysin jÀlkiÀ jÀttÀmÀttÀ? Ja miksi Augustista tuntuu ettÀ hÀn on jollain lailla oleellinen osa jutun ratkaisussa?

Kristina Ohlssonin (s. 1979) ÀlykkÀÀt ja taitavasti rakennetut dekkarit ovat nostaneet hÀnet Pohjoismaiden suosituimpien jÀnnityskirjailijoiden joukkoon. August StrindbergistÀ kertova romaani nousi vÀlittömÀsti ilmestyttyÀÀn Ruotsin myydyimmÀksi kirjaksi. Se sijoittuu HovenÀsetin kylÀÀn, joka on yksi Ohlssonin lempipaikoista maailmassa. HÀn vietti siellÀ lapsuuden kesiÀÀn ja on jo pitkÀÀn halunnut sijoittaa kirjansa sinne.


Sprecher*in: Aku Laitinen
Dauer: