(0)

Niin kallis aarre - eroottinen novelli

Hörbuch und E-Book


HÀnen innostuksensa kasvaa minussa ja sÀteilee koko ruumiissani, joka on antautunut hÀnelle. Huudahdukseni seuraavat toisiaan ja sekoittuvat hÀnen huutoihinsa. Orgasmini on yhtÀ raaka kuin ensimmÀinen, ja hÀnen on myös.

Arja suhtautuu intohimoisesti muinaisiin kolikoihin ja maahansa Intiaan. HÀn on tiiviisti mukana naapurustonsa elÀmÀssÀ Mumbaissa ja kÀy sÀÀnnöllisesti rannalla etsimÀssÀ metalliesineitÀ. Yhden tÀllaisen retken aikana hÀn tapaa viehÀttÀvÀn miehen, joka tuntuu jakavan saman muinaiskolikkojen intohimon. MitÀ kolikoita he löytÀvÀt ja mikÀ on Arjan rannalla kohtaaman numismaatikon salaisuus? Yksi aarre voi joskus piilottaa allensa toisen...

Chrystelle LeRoy syntyi Montrealissa bretonilaisen isÀn tyttÀreksi. Perhe omisti elÀintarhan, josta on perÀisin hÀnen intohimonsa elÀimiÀ ja luontoa kohtaan. Aikuisena hÀn valmistui historioitsijaksi ja työskenteli museoissa Kanadassa ja Ranskassa ennen kuin erikoistui digitaaliseen kirjoittamiseen, josta hÀn on voittanut useita palkintoja. HÀnen novelleissaan, jotka useimmiten rakentuvat aitojen historiallisten tapahtumien pohjalle, on hÀivÀhdys eksotiikkaa.