(0)

NXIVM del 5: Herre over slavekvinder

Hörbuch


I 2015 begynder det så småt at slå sprækker i NXIVM kultens fundament. Nogle få medlemmer er brudt ud af kulten og er begyndt at kritisere den udefra. Det er den store leder, Keith Raniere, mildest talt ikke tilfreds med. I et forsøg på at holde sammen på de medlemmer der stadigvæk er i kulten finder Raniere på et nyt og ondskabsfuldt tiltag. En kult i kulten. Og i denne kult kommer du ikke ud uden ar på krog og sjæl.

Vært: Thomas Stokholm

Manus og tilrettelæggelse: Thomas Stokholm

Klip og lyddesign: Emil Germod

Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

I Herrens Navn

I Herrens navn undersøger hvorfor mennesker er parate til at skade eller slå andre ihjel i den ultimative overskridelse af normal etik og tro. Hvordan en fanatisk leder kan skabe en kult af troende, som vil gå hele vejen for deres Gud på jorden.

Det er skræmmende og fascinerende, for vi bliver tvunget til at spørge os selv, om vi kunne gøre det samme i herrens navn

I første sæson går vi helt tæt på den amerikanske kult NXIVM. Grundlagt af den fallerede sælger Keith Raniere, der ender som en af USA´s mest magtfulde og farlige kultledere.

Thomas Stokholm er journalist og forfatter. Står bag adskillige prisbelønnede dokumentarprogrammer, reportager og podcasts. Elsker livet og en god fortælling.