(2)

Outoja tapauksia Baskervillen koulussa

Hörbuch und E-Book


Baskervillen koulu kÀtkee arvoituksen, jonka vain Arthur ystÀvineen voi ratkaista.

Kiehtova seikkailusarjan aloitus yhdistelee nerokkaasti mysteerejÀ, historiaa ja mielikuvituksellisia juonenkÀÀnteitÀ!

Kun mystinen piippumies huomaa Arthur Conan Doylen poikkeukselliset pÀÀttelytaidot, tÀlle tarjoutuu tilaisuus pÀÀstÀ salaiseen Baskervillen kouluun, jossa opiskelee erityisillÀ tavoilla lahjakkaita lapsia. Koulussa Arthur ystÀvystyy oitis seikkailunjanoisen Irene Eaglen ja ÀlykkyydessÀ vertaisensa Jimmie Moriartyn kanssa. Mutta vihollisiakin hÀn saa, muiden muassa Sebastian Moranin, joka yrittÀÀ jatkuvasti jÀrjestÀÀ Arthurille potkut koulusta.

Pian Arthur ystĂ€vineen (ja vihollisineen!) kutsutaan jĂ€seniksi vaikutusvaltaiseen salaseuraan, johon pÀÀstĂ€kseen heidĂ€n on suoriuduttava kolmesta testistĂ€. NiitĂ€ suorittaessaan Arthur paljastaa mysteerin, joka vie suureen seikkailuun
 ja vielĂ€ suurempaan vaaraan!

Outoja tapauksia Baskervillen koulussa on kirjoitettu Sherlock Holmes -hahmon luojan, Arthur Conan Doylen perikunnan luvalla, ja kirja on myyty jo 21 maahan. Myös TV-sarja on tekeillÀ.

Ali Standish on Pohjois-Carolinassa, USA:ssa asuva kirjailija, joka on saanut nuortenkirjoillaan useita tunnustuksia ja palkintoehdokkuuksia. HÀn on työskennellyt myös opettajana sekÀ opiskellut lastenkirjallisuutta ja kirjoittamista yliopistossa.


Sprecher*in: Toni Kamula
Dauer: