(0)

Palava maa

E-Book


Pariisilainen rakkaustarina - lisÀmausteilla

Suuri sota on raunioittanut rakkauden kaupungin. ElÀmÀ Pariisissa rajoittuu kellariasuntoloihin ja maanalaisiin tunneleihin, jonne palavan maan sÀteily ei ulotu. Hiukkasmyrskyjen ja suojapukujen rajaamassa todellisuudessa puhdistajat huuhtovat katuja ionisoivasta tuhkasta ja elÀmÀ raunioissa jatkuu eteenpÀin pÀivÀ kerrallaan.

ErÀÀnÀ tavanomaisena arki-iltana katuja puhdistava Xavier Herbaux kohtaa tanssikoulun opettajan. Tuosta kohtaamisesta eteenpÀin elÀmÀn kovettaman Xavierin ainoa toive on vain elÀÀ elÀmÀÀnsÀ rauhassa Hollynsa kanssa. Kuolemaa tihkuva maailma ei kuitenkaan armahda niitÀ, jotka haluavat kulkea omia polkujaan. NiinpÀ oikeudentuntoinen ja pidÀkkeetön Xavier joutuu lopulta perimmÀisten kysymysten ÀÀreen:

Onko maailman raunioissa vielÀ sijaa oikeudenmukaisuudelle?

Voiko vÀÀryydet korjata keinoja kaihtamatta?

Ja mihin omankÀdenoikeuden kÀyttö lopulta johtaa?

'Palava maa' keskittyy katsomaan elÀmÀn epÀoikeudenmukaisuuksia oman tien kulkijan nÀkökulmasta. Uuteen Ranskan Tasavaltaan sijoittuva postapokalyptinen tarina pureutuu teemoihin kuten oikeudenmukaisuus, moraali sekÀ siihen, millainen maailma syntyy, jos oikeutta saa vain sitÀ itse omakÀtisesti hakemalla.

LisÀtietoja kirjailijasta ja lukunÀytteet kirjasta www.jackandolini.com