(3)

Perhosveitsi

E-Book


Opettajaksi pestautunut ympÀristöaktivisti Valo MÀki haluaa pelastaa planeetan ja maineensa. Irmeli haluaa rakkautta vaikka vÀkisin. Rikosylikonstaapeli Tenho Puhakka haluaa naista, lisÀÀ naista, avioeron ja kÀryttÀÀ Hymypoikamiehen. Salar haluaa leipoa rahaa eikÀ pitaleipiÀ. Pojat haluavat nuppinsa sekaisin, paitsi Erik, joka tahtoo kuolla.

EpÀpÀtevÀ erityisopettaja Eveliina Kirves istuu Pub Viattomassa ja saa mitÀ haluaa, talon lonkeron jÀillÀ. KÀnni pÀÀlle!

Perhosveitsi on röyhkeÀ ja kierosti naurattava tarina tylystÀ maailmasta.

KiitettyjÀ nuortenkirjoja kirjoittanut Ansu KivekÀs laajentaa PerhosveitsellÀ dekkarigenren rajoja. Omalaatuinen huumori tÀydentÀÀ realistisen kerronnan iskutehoa.

Vantaalainen kirjailija Ansu KivekÀs on syntynyt 1964 Helsingin maalaiskunnan Tikkurilassa. HÀnen tuotantoonsa sisÀltyy mm. kiitettyjÀ ja palkittuja nuortenromaaneja, lastenkirjoja sekÀ rikos- ja jÀnnityskirjallisuutta aikuisille. HÀneltÀ on julkaistu myös useita novelleja eri antologioissa. LisÀksi hÀn on kirjoittanut laulunsanoituksia ja radio-ohjelmia. Ennen kirjailijan uraa KivekÀs toimi pitkÀÀn erityisopettajana. Ansu KivekkÀÀn teosten aihepiirit liittyvÀt usein nuoriso- ja alakulttuureihin sekÀ lÀhiöelÀmÀÀn, joita hÀn kÀsittelee lÀmmöllÀ. Kirjailijan tyylilaji on useimmiten realismi. KivekÀs kertoo löytÀvÀnsÀ inspiraatiota ja huumoria arkisista tilanteista ja harrastaa salakuuntelua mm. busseissa, junissa ja kahviloissa. HÀn kerÀilee erityisesti nuorison puhekielestÀ tuoreita sanontoja sekÀ erilaisia murreilmaisuja muistikirjaansa. Koulutukseltaan Ansu KivekÀs on varhaiskasvatuksen erityisopettaja. HÀn on opiskellut myös luovaa kirjoittamista JyvÀskylÀn avoimessa yliopistossa. HÀn tekee mielellÀÀn kirjailijavierailuja sekÀ vetÀÀ kirjoittamistyöpajoja kaikenikÀisille.