(0)

Podder

E-Book


VÀnnerna i Laduvik stretar vidare i vardagen, stÀndigt med nya grejer i pipeline. Rut och Twist grubblar över medelÄldrandets vedermödor men blir upplivade av ett nytillskott pÄ gÄrden. Mini Àr Äterigen den som med sansad instÀllning fÄr det hela att fungera. ICA-Bengt gör som vanligt allt han förmÄr för att stÀlla saker tillrÀtta. Tillsammans med de andra unga pensionÀrerna runt gÄrden smids vÀrsta planerna. Bengt, Mac, Pia-Carin och Maja ordnar AIM till vÄren, nÄgot ingen riktigt förstÄr innebörden av men ÀndÄ försiktigt anar. VÀrsta planerna Àr för övrigt nÄgot Tobbe och Pernilla som vanligt har med seglingstÀvlingar i varje vÀderstreck och jobb som fyller ut övrig tid. Tillsammans fortsÀtter de alla att förÀdla skvaller, information, tips och nyheter. De delar med sig av sitt kunnande och hittar lÀmplig musik till det.

Allihop har mer eller mindre börjat förstÄ det viktigaste av allt; förmÄgan att bara vara. Att lÀra sig leva i stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland hÀndelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I sjÀtte boken ger sig gÀnget ut i etern dÀr de delar med sig av angelÀgna Àmnen och intressanta frÄgor. Den som vill kan sprida budskap och bjuda pÄ sig. Bli en podder helt enkelt. En bok för dig som undrar hur armar kan lossna och vad som hÀnder nÀr man blir ungdom. Varför getter inte kan stÄ pÄ benen och hur ett inkommande mejl kan bli en luciabulle. Och sist men inte minst, vad SBD Àr och med vilket elÀnde den sprider sig.