(0)

Porkkanan poika

E-Book


Duncan Housen palvelusvÀki on alkanut saada tarpeekseen Kid juniorin kolttosiin. Kid Barrow vanhempi, tuttavallisemmin Porkkana, ei ole itse paikalla kaitsemassa poikaansa, jonka kanssa muiden hermot ovat kireÀllÀ. Vastakkainasettelu talossa kiristyy, ja Porkkanan poika ryhtyy vastatoimiin palvelijoita vastaan. Mutta pian kÀy ilmi, ettÀ rouva Perkins suunnittelee talosta lÀhtemistÀ... Sangen tavanomaiset tapahtumat kiihtyvÀt vÀhitellen, ja Kid nuorempi pistÀÀ lusikkansa lopulta varsin jÀnnittÀvÀÀn ja toiminnalliseen soppaan.

Porkkanan poika joutuu jÀnnittÀvÀÀn seikkailuun, jossa pikkupoikien vaaralliselta vaikuttavat kolttoset ovat pelkkÀÀ alkusoittoa sille, mitÀ tuleman pitÀÀ.

Kirjailija Marton Taiga (1907–1969) oli oikealta nimeltÀÀn Martti Erik Hjalmar Löfberg. Taiga tunnetaan suomalaisena seikkailukirjallisuuden ja dekkarigenren taitajana, jonka tuotantoon kuuluu jopa 60 teosta. Kirjailija vĂ€ltteli julkisuutta mutta jĂ€i historiaan Outsiderin kaltaisena, monipuolisena viihdekirjallisuuden taitajana.