(0)

Punainen kyynel

E-Book


Kadonneen isosiskon koskettava tarina.

Maria on kymmenen, kun hÀnen seitsemÀn vuotta vanhempi isosiskonsa Elina matkustaa Dubrovnikiin ja rakastuu. Elinan ja Milanin, nuoren Kroatian serbin, kuvitelmat yhteisestÀ elÀmÀstÀ ja tulevaisuudesta kuitenkin katkeavat Àkisti, kun Kroatian sota syttyy. YrittÀessÀÀn unohtaa rakkautensa Elina joutuu huomaamaan, etteivÀt tunteet katoa. NiinpÀ hÀn lÀhtee etsimÀÀn Milania, mutta katoaa Eurooppaan, pikkusiskonsa Marian ja vanhempiensa kauhuksi.

Vuodet vierivÀt, eikÀ Elinasta kuulu sanaakaan. Silti on mentÀvÀ eteenpÀin. KiihkeÀ nuoruus, herÀÀvÀ seksuaalisuus ja suloinen, jÀnnittÀvÀ rakkaus vievÀt Marian mukanaan. Oma tie on etsittÀvÀ, vaikka sen kulkeminen olisi vÀlillÀ vaivalloista. Maria kasvaa, oppii ja kokeilee, ja vaikka isosisko on kaukana tuntemattomassa, tuntee Maria hÀnen lÀsnÀolonsa aina.

Annina Holmberg (s. 1964) on suomalainen kirjailija ja kÀsikirjoittaja. HÀn on kasvanut teatteriperheessÀ ja kiinnostunut teatterista, kirjallisuudesta ja muista taiteen lajeista jo nuorena. Holmberg on julkaissut teoksia erityisesti lapsille ja nuorille.