(27)

Puuha-Pete - Kissoja ja koiria

Hörbuch und E-Book


Kun Pete vie Kisun elÀinlÀÀkÀrille tarkastukseen, lÀÀkÀri Tilly pyytÀÀ PeteltÀ apua. Tillyn koira Rekku jahtaa vastaanotolle tulevia kissoja, joten vastaanotolle tarvitaan koirille ja kissoille erilliset odotushuoneet. Pete kÀÀrii hihansa heti, koska homma on hoidettava nopeasti. Pormestari Madison on nimittÀin tuomassa kissansa trimmattavaksi jo iltapÀivÀllÀ, eikÀ Tilly halua Rekun juoksevan sen perÀssÀ. Onnistuuko urakka PeteltÀ ja kavereilta annetussa ajassa, vaikka Rekku ja Kisu karkaavat vÀlillÀ teilleen? Tietenkin!

Tule mukaan seikkailuun Puuha-Peten ja hÀnen ystÀviensÀ kanssa! Kaivuri, Pusku, Hyrre, Nosse, Anni, Kisu, Tipu, Tatu ja Putte ovat valmiina auttamaan KevÀtkylÀn asukkaita. Työn alla ovat muun muassa elÀinlÀÀkÀrin vastaanottohuone, KevÀtkylÀn Rakettien uusi kerhotalo sekÀ upouuden Dinopuiston avajaisten valmisteleminen. YhdessÀ hommat hoituvat. Korjataanko? Tietenkin!

Puuha-Pete on Keith Chapmanin luoma suosittu piirretty, jonka esittÀminen aloitettiin vuonna 1999. Sarja seuraa Puuha-Peten, hÀnen työkaverinsa Annin ja muiden naapuruston ihmisten elÀmÀÀ. Puuha-PetellÀ on koko joukko taitavia työkoneita, jotka auttavat hÀntÀ rakentamaan. TekemistÀ riittÀÀ, joten yhteistyö on tÀrkeÀÀ! RyhmÀn motto kuuluu: "Korjataanko? Tietenkin!"

Puuha-Peten tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin kÀyttÀmiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel