(10)

Rasmus Nalle tekee elokuvan

Hörbuch und E-Book


Kun Rasmus Nalle ystÀvineen löytÀÀ videokameran rannalta, he ovat haljeta innosta. MitÀ kivaa kameralla voi tehdÀ? Voivatko he ehkÀ kuvata ihan oman elokuvan? Kaikki kannattavat ajatusta, ja pian Rasmus Nalle ryhtyy elokuvantekijÀksi! Elokuvan kuvaaminen ei kuitenkaan ole yhtÀÀn niin helppoa kuin Rasmus Nalle ystÀvineen luuli. MitÀ elokuvan tekemisestÀ mahtaa lopulta tulla?

Rasmus Nalle tekee elokuvan on ihastuttava lastenkirja perheen pienimmille.

Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lÀhtien, jolloin ensimmÀiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissÀ. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hÀnellÀ on aina aikaa pitÀÀ lettukestit. YhdessÀ ystÀviensÀ Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellÀ laivalla.

Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. HĂ€n loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessĂ€ miehensĂ€, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissĂ€ sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elĂ€mĂ€stĂ€ ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympĂ€ri maailman.