(106)

Ratkaisemattomat mysteerit

Hörbuch und E-Book


Natsien propagandassa Adolf Hitler esiintyi Kolmannen valtakunnan askeettisena, yksinĂ€isenĂ€ ja nerokkaana FĂŒhrerinĂ€. Vain harva pÀÀsi hĂ€nen lĂ€helleen. Arvoituksellisuus ruokki lukuisia salaliittoteorioita. Myös Hitlerin omat pÀÀtökset olivat toisinaan niin erikoisia, ettĂ€ sekĂ€ hĂ€nen aikalaisensa ettĂ€ jĂ€lkipolvet ovat olleet ymmĂ€llÀÀn FĂŒhrerin oudoista valinnoista.

Miksi Hitler siirsi Luftwaffen kiivaat ilmapommitukset Britanniassa sotilaskohteista siviilikohteisiin? Miksi Hitler pysÀytti Wehrmachtin joukot juuri ennen Dunkerqueta? EntÀ miksi hÀn vihasi juutalaisia niin paljon, ettÀ miljoonien oli kuoltava?

MAAILMA SODASSA -kirjasarjan 15. osa kÀsittelee toisen maailmansodan arvoituksia ja historiantutkijoiden vastauksia niihin.

Maailman historia vie sinut henkeĂ€salpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepĂ€in – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptilĂ€isten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jĂ€nnittĂ€vistĂ€ ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.