(2)

Ryska Posten-spelet (PDF)

E-Book


EBOK, PDF-format

ISBN 9789187397721

I Ryska Posten-spelet kommer brevbÀraren med en hel uppsjö roliga paket. Allt frÄn kniviga frÄgor, roliga uppdrag, viskleken, charader och pinsamma bekÀnnelser.

Ryska Posten kommer fĂ„ Ă€ven den mest hĂ€rdade att dra pĂ„ mungiporna. Är du riktigt vĂ„gad tar du steget in i garderoben och ropar ut: lĂ„ngtradare!

Detta Àr spelet för nostalgiker i alla Äldrar som gillar att skratta och pussas. SÄ var inte blyg, gör var dag till ett kalas.

Recensioner:

"Kniviga frÄgor, roliga uppdrag och pinsamma bekÀnnelser gör Ryska Posten-spelet till en riktig partyhöjare. Perfekt för ungdomsfesten, men ocksÄ till vuxenmiddagen."

Betyg: 5/5

Expressen, Äntligen Jul 19-24 november 2012

"Spel för den modige. Bjuder pÄ bÄde skratt och pussar. TÀrningen slÄs och man vÀljer en kategori av sex. HÀr finns charader, viskleken, pinsamma sanningar och sjÀlvklart: Ryska posten. Nostalgi för de Àldre, nytt och kul för de yngre. (...) Med rÀtt mÀnniskor som man Àr bekvÀm med kan spelet bli jÀttekul!"

Betyg: 4

Gefle Dagblad, 2 december 2012

"Ett partyspel som innehÄller bÄde den klassiska leken ryska posten men ocksÄ sanning och jag har aldrig. (...) Passar allra bÀst för tonÄringar."

Metro, 5 december 2012

"Även de bĂ€sta fester kan behöva en isbrytare. HĂ€r kommer en nytappning av klassiker som ryska posten, charader, sanning och konsekvens, viskleken och jag har aldrig. Plus för smidig förpackning."

Egoboost, 15 december 2012

"Reklamen till det hÀr spelet utnÀmner det till det ultimata förfestspelet. Det kan man nog skriva under pÄ för det passar de flesta Äldersgrupper oberoende av om man har nostalgiska minnen till 'handtag, famntag, klapp eller kyss' frÄn mellanstadieÄrens discon."

Betyg: 4

Åsa Montan, Hallandsposten, 15 december 2012