(17)

Saariston suolaiset kyyneleet

E-Book


Kokonainen viikko erossa parhaasta ystÀvÀstÀ Mintusta ja rakkaasta hoitohevosesta Fiasta! 13 -vuotias Linda ei voi uskoa surkeaa tuuriaan, kun hÀnen perheensÀ voittaa matkan Turun saaristossa sijaitsevaan lomakartanoon. Nyt hÀn joutuu luopumaan unelmiensa mahdollisuudesta toimia avustajana kesÀn alkeisratsastusleirillÀ. Lomaviikosta saarella tulisi taatusti tylsÀÀkin tylsempi. Niin Linda luuli, ennen kuin tutustui tuikkivasilmÀiseen Joonataniin ja tÀmÀn siskoon Susanneen.

Pian tarina 65 vuotta sitten saarella tapahtuneesta tragediasta saa Lindan valtaansa. MitĂ€ tapahtui kauniille kartanontyttĂ€relle Marianille ja tĂ€mĂ€n upealle tĂ€ysverihevoselle Serafinalle? Miksi saarella ei enÀÀ nykyÀÀn suostuta edes puhumaan hevosista? Kun Linda vaipuu uneen, lĂ€htee musta hevonen laukkaamaan tumma hahmo selĂ€ssÀÀn. HeillĂ€ on jotakin kerrottavaa


Kirjailija Mariel Pietarinen on musiikin- ja luokanopettaja, jolla on kokemusta hevosista ja ratsastuksesta vuodesta 1998 asti. Saariston suolaiset kyyneleet on hÀnen esikoisteoksensa, joka aloittaa kirjasarjan KavionjÀlkiÀ sydÀmessÀ. Kirjan dramaattisen kansikuvan on suunnitellut ja piirtÀnyt Laura Kunnas.