(21)

Saatan sinut unille

Hörbuch und E-Book


LempeÀ runokirja nukahtamishetkiin

Rakastetun vauvarunokirjan sisarteos tÀynnÀ unen rauhoittavaa voimaa! Maaret Kallion viisaat sanat tuovat tukea ja ymmÀrrystÀ lapsen ja vanhemman vuorovaikutushetkiin.

Pienen lapsen vireystilat vaihtelevat, ja vÀlillÀ voi olla vaikeaa rauhoittua unille. LÀmminsydÀmisissÀ loruissa punatulkkuisÀ hyrÀilee, kalaÀiti keinuttaa ja leppÀkerttu suukottelee lapsensa unten maille. Turvan tiukasta kapalosta on hyvÀ herÀtÀ uuteen pÀivÀÀn.

Kouluttajapsykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion edellinen runokirja VÀlillÀ olet varpuseni (2022) sanoitti myönteisesti vauvan erilaisia oloja ja tunteita. Saatan sinut unille -kokoelmassa Kallio antaa rauhoittumisen ja nukahtamisen keinoja niin lapselle kuin aikuisellekin. Kati Vuorennon elÀinpiirrokset kuvittavat herkkÀvireisesti runojen levollista tunnelmaa.

Maaret Kallio (s. 1977) on tunnettu kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti, luennoitsija ja tietokirjailija. HÀnen suosittuja kirjojaan on myyty yhteensÀ jo lÀhes 180 000 kappaletta.

Kati Vuorento (s. 1973) on kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Vuorento on tehnyt kuvituksia lastenkirjoihin, aikakauslehtiin, kalentereihin ja muihin julkaisuihin.