(10)

Samael

E-Book


Det finns ett folkslag som kallas för de Odödliga. Deras förfÀder var fallna Ànglar och inom sig bÀr de nÄgot som skiljer dem frÄn alla andra: de har Ljus och kan skapa egna vÀrldar. I tusentals Är har de levt sida vid sida med mÀnniskorna - ÀndÄ Àr det ingen som vet om deras existens. Och sÄ mÄste det fortsÀtta.

Bröderna Samael, Natanael och Gabriel har ett ovanligt ursprung. Samael och Gabriel Àr Odödliga, precis som deras mamma och pappa. Men Natanael Àr annorlunda. Han har inget Ljus och han Àr inte Odödlig. Han Àr Nefilim. Och fastÀn Samael vet att han mÄste sÄ kan han inte förmÄ sig sjÀlv att Àlska mellanbrodern. Natanael har nÀmligen en mörk sida - och mörkare kommer det snart att bli...

Jorun ModĂ©n, född 1971, Ă€r en svensk författare med en engelsk B.A. i forntida och medeltida litteratur och sprĂ„k. Hon har gett ut berĂ€ttelser inom fantasy, science fiction och historisk fiktion. År 2013 fick hon hederspris i Mix förlags och Science Fiction-bokhandelns novelltĂ€vling, med sin science fiction-novell "Socioterna".