(0)

Sista resan

E-Book


SpÀnnande och intressant om mÀnniskosmuggling, kÀrlek och snÄriga relationer.

Siri Àr 16 Är. Hon Àlskar flygplan och spenderar all sin lediga tid i flygfÀltets klubbhus. Ibland hÄller hon till dÀr pÄ nÀtterna för att ladda ner musik och filmer. En natt landar ett litet plan pÄ flygfÀltet och ur ramlar en ung tjej som baxas in i en bil av en man. Siri fattar inte alls vad som hÀnder, det borde inte komma nÄgra plan vid den tiden pÄ natten! Bilden av tjejen etsar sig fast pÄ Siris nÀthinna, hon sover dÄligt och drömmer mardrömmar.

Hon ser registreringsskylten pÄ bilen och ett par dagar senare förstÄr hon vems bil det Àr. Martin Wikers. PÄ klubben trÀffar hon Aron. Han gillar inte alls att flyga, men blir medtvingad av sin pappa, Martin Wiker. Aron blir intresserad av Siri och hon ser sin chans att ta reda pÄ hur Martin Wiker Àr inblandad. Siri inser snart att det handlar om mÀnniskosmuggling. Det Àr inte bara en tjej har kommit till Sverige via flygfÀltet, utan flera. Allt medan Siri och Aron blir mer och mer förtjusta i varandra kommer Siri nÀrmare den obehagliga sanningen.

Sista resan Àr en ruggigt spÀnnande och intressant berÀttelse om ett angelÀget och aktuellt Àmne. Tempot Àr högt och som lÀsare blir man engagerad frÄn början.