(7)

Skrattfesten

Hörbuch und E-Book


Frankie Larsson hÄller sig undan pÄ de paradisiska strÀnderna vid mexikanska gulfen. Men det Àr ett bedrÀgligt lugn. Ett ovÀlkommet besök hotar inte bara hans liv och framtid, utan Àven de han bryr sig allra mest om. Ett omskakande besked tvingar honom att ÄtervÀnda till Sverige.

TV4-stjÀrnan Anneli Anckargren har tagit över programledarrollen för omÄttligt populÀra Let's Dance. För en gÄngs skull verkar allt gÄ enligt planerna. Tills programmets stjÀrna, handbollsidolen och kvinnornas favorit, Pekka Puri försvinner spÄrlöst.

StĂ„ upp-komikern Östen Andersson driver en framgĂ„ngsrik klubb i centrala Stockholm och livet leker. De största stjĂ€rnorna upptrĂ€der och skratten fyller lokalen. Inget hade kunnat förbereda honom pĂ„ det kaos som följer efter att en kĂ€ndis hittas mördad bland publiken efter en lyckad show.

GÄr det att skÀmta om allt nÀr nÄgon Àr fast besluten att ta livet av de som gÄr för lÄngt? Frankie Larsson tÀnker i alla fall se till att det Àr han som fÄr sista skrattet.

Skrattfesten Àr den andra fristÄende delen i serien om Frankie Larsson. StÀndigt i hÀndelsernas centrum brinner han för rÀttvisa och vackra kvinnor, Àr street smart och snÀll, men farligare Àn nÄgon anar, om han mÄste.